Belföld

Megöltek egy nőt Inárcson

Szerdán reggel halálosan megsebesítettek egy nőt, aki Inárcs egyik hivatalában dolgozott.
Gyilkosság Inárcson Ügyintézés közben támadtak rá a nőre (Forrás: police.hu)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint szerdán reggel Inárcs egy hivatalának dolgozóját az ügyintézés során egy férfi késsel megsebesítette. Ennek következtében a nő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Helyszínelés(Forrás: police.hu)

A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és a helyszínelést, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 61 éves helyi férfit, akinek elszámoltatása már folyamatban van.

Frissítés:

A Blikk úgy tudja, a férfi „tombolva” rontott a családsegítő szolgálat épületébe, ahol amiatt dühöngött a kezében kést tartva, hogy az ő ügyével szerinte senki nem foglalkozik, majd pedig rátámadt az ügyintéző nőre, és nyakon szúrta őt.

Megölt egy hivatali dolgozót egy férfi InárcsonBűnügyi helyszínelő Inárcson egy hivatalnál, ahol ügyintézés közben késsel halálosan megsebesített egy hivatali dolgozót egy férfi 2018. július 11-én reggel. A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 61 éves helyi lakost. MTI Fotó: Mihádák ZoltánHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen