Belföld

Adósságai miatt került nehéz helyzetbe az inárcsi gyilkosság elkövetője

Az inárcsi gyilkosság elkövetője azt követően végzett egy, a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat hivatalában dolgozó háromgyermekes nővel, hogy közölték vele, rövidesen el kell hagynia az árverezés alatt álló otthonát. A 61 éves férfi adósságai miatt került nehéz helyzetbe, és tartott tőle, beteg lányát is elvehetik tőle – írja a Blikk.
Helyszínelő rendőrök (Forrás: police.hu)

A lap úgy tudja, az adósságokkal küzdő 61 éves férfi azt követően követte el a bűncselekményt, hogy megtudta, hamarosan el kell hagynia az árverezés alatt lévő otthonát, és akár a beteg kislányát is elvehetik.

A Blikk szerint a férfi korábban rendőrként dolgozott, majd feleségével külföldre mentek, és nemrégiben költöztek vissza. Az elmúlt időben a lap szerint biztonsági őrként dolgozó férfi fizetése a korábban felhalmozott adósságait és a kiadásaikat nem fedezte.

A szerdán történt gyilkosság ügyében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást, a 61 éves férfit még aznap elfogták.

A Blikk felveti, az, hogy az elkövető már késsel a kezében ment a hivatalba, akár arra is utalhat, hogy nem hirtelen felindulásból, hanem előre kitervelten követte el a gyilkosságot. Amennyiben ez bebizonyosodik, akár életfogytig tartó börtönbüntetésre is számíthat.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen