Belföld

Közlekedési vita fajult halálos dulakodássá

Egy 76 éves férfi szóvá tette, hogy feleségével nem tudnak a járdán menni a nyitott autóajtó miatt, az ezt követően kialakult dulakodás során az idős ember olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban életét vesztette.
Rendőrség Közlekedési vita fajult halálos dulakodássá (Forrás: pixabay.com / fsHH)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint kedden délelőtt Budapest XVIII. kerületében egy 76 éves férfi azt tette szóvá a 64 éves érdi H. Lászlónak, hogy az autója nyitott ajtaja zavarja a gyalogos közlekedést, ezért a feleségével nem tudnak a járdán menni.

H. László ekkor keveredett dulakodásba az idős férfival, s eközben meglökte őt. A 76 éves férfi ennek következtében a betonra esett, és a fejsérülése miatt elvesztette az eszméletét, majd a kórházba szállítást követően az orvosi beavatkozások ellenére elhunyt.

Az elkövetőt a helyszínen elfogták a rendőrök, majd halált okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen