Belföld

Őrizetben az inárcsi emberölés gyanúsítottja

Emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást az ellen a 61 éves férfi ellen, akit szerdán fogtak el, a település egy hivatalában történt gyilkosságot követően.
A gyilkosság helyszíne Őrizetben az inárcsi emberölés gyanúsítottja (Forrás: police.hu)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a szerdán Inárcson történt gyilkosság feltételezett elkövetője, egy 61 éves helyi férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya.

A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Ahogyan korábban már beszámoltunk róla, szerda reggel egy hivatali épületben sebesítették meg halálosan az egyik ott dolgozó nőt, aki ennek következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Blikk szerint a 61 éves férfi adósságokkal küzdött, és attól tartott, beteg kislányát is elveszik tőle, ami a lap szerint hozzájárulhatott ahhoz, hogy végül elkövette a gyilkosságot a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat helyi épületébe érve.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen