hirdetés
Belföld

Őrizetben az inárcsi emberölés gyanúsítottja

Emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást az ellen a 61 éves férfi ellen, akit szerdán fogtak el, a település egy hivatalában történt gyilkosságot követően.
A gyilkosság helyszíne Őrizetben az inárcsi emberölés gyanúsítottja (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a szerdán Inárcson történt gyilkosság feltételezett elkövetője, egy 61 éves helyi férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya.

A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Ahogyan korábban már beszámoltunk róla, szerda reggel egy hivatali épületben sebesítették meg halálosan az egyik ott dolgozó nőt, aki ennek következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Blikk szerint a 61 éves férfi adósságokkal küzdött, és attól tartott, beteg kislányát is elveszik tőle, ami a lap szerint hozzájárulhatott ahhoz, hogy végül elkövette a gyilkosságot a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat helyi épületébe érve.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A taxist és az utasát is előállították a rendőrök

A taxist és az utasát is előállították a rendőrökhirdetés
Tíz kilométeres torlódás alakult ki a M7-es autópályán

Tíz kilométeres torlódás alakult ki a M7-es autópályán


M7,     TORLÓDÁS,     KÖZLEKEDÉS

Behajtják elhunyt apja tartozását egy 3 éves kislányon

Behajtják elhunyt apja tartozását egy 3 éves kislányonŐsztől országos kampány népszerűsíti a nevelőszülői szakmát

Ősztől országos kampány népszerűsíti a nevelőszülői szakmát


NEVELŐSZÜLŐ,     EMMI,     GYEREKEK

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen