hirdetés
Belföld

Torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán

Megnőtt a várakozási idő szombat estére a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyforgalomban, az utazóknak négy órát kell várakozniuk - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán 2018. 07. 15. Akár 4 órát is várakozhatnak a kilépő oldalon utazók (Forrás: Police.hu)
hirdetés

    Szabó Szilvia elmondta, az utazóknak Szerbia felé érdemes másik határátkelőt választani. Használhatják a 24 órás nyitvatartással működő tompai vagy hercegszántói határátkelőt, vasárnap napközben pedig 7 és 19 óra között a tiszaszigeti, az ásotthalmi, a röszkei vagy a bácsalmási közúti határátkelőhelyet.

    A rendőrség a hétvégén erős határforgalomra számít Csongrád megyében. A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldalon, valamint a rendőrségi útinformációs rendszer (rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók - tudatta a százados.

    A helyzet vasárnap reggelre sem változott, még mindig tartja magát a 4 órás várakozási idő, Tompánál pedig 1 órát kell várakozni a kilépő oldalon.

Frissítés!

    Az M5-ös autópályáról szakaszosan Tompa felé terelik a forgalmat.

    Szabó Szilvia közölte, a terelés 10 órakor kezdődött a 172-es kilométernél található röszkei csomópontnál. A várakozás Ásotthalomnál 1 órára, Röszkénél 5 órára, a tompai határátkelőnél pedig 2 órára nőtt a délelőtt során.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Áder: Nincs módunk középszerűnek lenni

Áder: Nincs módunk középszerűnek lenniFelvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtthirdetés
Megvannak az ötöslottó 33. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 33. heti nyerőszámaiTuzson Bence: szolgáltató államra van szükség

Tuzson Bence: szolgáltató államra van szükség


TUZSON BENCE,     ÁLLAM,     POLITIKA

A taxist és az utasát is előállították a rendőrök

A taxist és az utasát is előállították a rendőrökhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen