hirdetés
Belföld

Átvizsgálták egy gyanús utas hátizsákját a Ferihegyen, ez időre kiterelték az embereket

Zavartan viselkedett az az utas a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, akinek a hátizsákját megvizsgálták – az Index szerint ezért terelték ki az érintett terminálból a többi embert.
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Átvizsgálták egy gyanús utas hátizsákját a Ferihegyen, ez időre kiterelték az embereket (Készítette: Ato 01 - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=27840933)
hirdetés

Az Index szerint átvizsgálták az egyik utas hátizsákját a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A termináljában a beléptető pultnál, s a néhány percig tartó intézkedés idejére a többi embert kiterelték.

A portálnak Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője elmondta, hogy a vizsgált személynél végül nem találtak semmilyen olyan tárgyat, amely további intézkedést igényelt volna, és helyreállt a rend.

Frissítés:

A szóvivő a 444.hu-nak elmondta, hogy a külföldi férfi zavartan kezdett viselkedni, és mint utóbb kiderült, még repülőjegye sem volt. A biztonságiak – a szokásos protokoll szerint – azért léptek közbe, mert nem volt világos, mit is akar az illető. A rendőrök és tűzszerészek kihívását követően fél óráig sem tartott az intézkedés, végül a férfit átadták a mentősöknek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak a hatoslottó 33. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 33. heti nyerőszámaiLedöntöttek egy szabadtéren kiállított szobrot Szegeden

Ledöntöttek egy szabadtéren kiállított szobrot Szegeden


RENDŐRSÉG,     SZEGED,     RONGÁLÁS

hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen