Belföld

Elrendelték az Auróra és a Corvin Club bezárását

Elrendelte a hatóság a Marom Klub Kft. által üzemeltetett Auróra Kioszk és Auróra Kert, továbbá a Corvin-tető Vendéglátóipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Corvin Club üzlet bezárását a jozsefvaros.hu oldalon megjelent közlemény szerint.
Corvin áruház A kép illusztráció (Készítette: VinceB - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=21874907)

Tavaly június végén rendelte el az Auróra Kioszk és Auróra Kert bezáratását a VIII. kerület polgármesteri hivatal jegyzője, mivel a szórakozóhelyek zavarták a lakókat, majd a bíróság és kormányhivatal is elutasította a vendéglátóhelyeket üzemeltető Marom Klub Kft. fellebbezését – idézi fel a 24.hu.

A portál szerint a jegyző utasítására emellett a mai napon a Corvin Club bezárását is elrendelték, ugyanis egy június 21-i drograzzia során több embernél is kábítószert találtak. Ezen személyek ellen kábítószer birtoklása és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, amelynek végéig a szórakozóhely nem nyithat ki.

Az Auróra a Facebook-oldalán a Józsefvárosi Önkormányzat közleményére reagálva azt írta, hogy hivatalos értesítést nem kaptak az Önkormányzattól, s holnaptól a szokásos nyári nyitvatartás szerint 4-től tartanak nyitva. A teljes bejegyzés alább olvasható.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen