hirdetés
Belföld

Gáz-riasztó fegyverrel ment a temetőbe a pénzét követelni egy férfi

Egy 64 éves férfi egy temetőbe ment, hogy ott a felújítási munkálatokat végző ismerősétől a pénzét követelje. A férfit elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki a berettyóújfalui rendőrök.
Gáz-riasztó fegyver A férfi elismerte, hogy miközben egy tartozás miatt folytattak vitát, a levegőbe lőtt a gáz-riasztó fegyverrel (Forrás: police.hu)
hirdetés

Hétfőn reggel 9 óra 30 perc körül egy férfi arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy miközben felújítási munkálatokat végzett a hosszúpályi temetőben, egy ismerőse odament hozzá, számonkérte, majd pedig a levegőbe lőtt egy fegyverrel – írják a police.hu oldalon.

A helyszínre érkezve a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, s ezek eredményeként beazonosították a feltételezett elkövetőt. Ezt követően S. Imrét otthonában elfogták, majd előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra.

A férfi a gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, hogy a sértettől egy tartozást követelt, és a vita hevében elővette a gáz-riasztó fegyvert, amellyel a levegőbe lőtt. A nyomozó hatóság a gyanúsítottal szemben felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen