hirdetés
Belföld

„Módosított a vallomásán” az inárcsi gyilkossággal gyanúsított férfi

Módosított korábbi vallomásán az inárcsi gyilkossággal gyanúsított férfi, aki újabb állítása szerint önvédelemből szúrt a késsel – írja a Bors.
A gyilkosság helyszíne Módosított korábbi vallomásán az inárcsi gyilkossággal gyanúsított férfi a Bors szerint (Forrás: police.hu)
hirdetés

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, július 11-én reggel egy hivatali épületben sebesítették meg halálosan az egyik ott dolgozó nőt, aki ennek következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A gyilkossággal gyanúsított 61 éves férfi adósságai miatt került nehéz helyzetbe, a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat ügyintézője pedig szállást próbált találni nekik, ám nem járt sikerrel.

Úgy tudni, a gyanúsított eltérő módon írta le a gyilkosságot megelőző történéseket a vallomásaiban, a TV2 Tények szerint ugyanis korábban még arról beszélt, nemcsak az ügyintézőt, de a gyámügyeseket és a végrehajtót is meg akarta ölni.

A Bors szerint ezután változtatott a vallomásán, és jogos önvédelemre hivatkozott. Ez azt jelentheti, hogy a férfi elmondása szerint az ügyintéző nő támadott először, ő pedig így hárította el a támadását. Ilyen esetben az elkövető jelentősen enyhébb büntetésre számíthatna.

A lap szerint a helyiek egy része a férfi állítását nehezen tartja elképzelhetőnek, ráadásul felteszik a kérdést: ha így van, a férfi miért vitt magával eleve kést?Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Folytatódik a Csömöri út felújítása Budapesten

Folytatódik a Csömöri út felújítása BudapestenÉletveszélyesen megütötte utastársát egy 16 éves fiú Budapesten

Életveszélyesen megütötte utastársát egy 16 éves fiú Budapesten


VILLAMOS,     BUDAPEST,     BŰNÜGY

Halálos baleset történt Abonynál

Halálos baleset történt Abonynál


ABONY,     KÖZLEKEDÉS,     BALESET

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen