hirdetés
Belföld

Eltűnt kislányt találtak meg a rendőrök

Egy eltűnt 13 éves kislányt találtak meg és kísértek haza a rendőrök Ófehértón.
Megtalált kislány A rendőrök a lányt biztonsági intézkedés keretében hazakísérték és átadták az édesanyjának (Forrás: police.hu)
hirdetés

Szerdán délelőtt 11 órakor egy ófehértói nő arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy – a térben és időben tájékozódni csak részlegesen képes – 13 éves kislánya a délelőtti órákban kerékpárral elment otthonról, és azóta nem adott magáról életjelet.

A rendőrök a bejelentésre azonnal keresni kezdték a kislányt: elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, majd a szomszédos településeken ellenőrizték a lehetséges haladási útvonalakat is.

A kislányra 15 óra körül, épségben találtak a lakóházuk közelében. A rendőröknek a lány elmondta, hogy délelőtt összeveszett az édesanyjával, ezért végleg el akarta hagyni otthonát, később viszont meggondolta magát.

A rendőrök a lányt biztonsági intézkedés keretében hazakísérték és átadták az édesanyjának - írták a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A jövőben csak engedéllyel működhetnek a tanodák

A jövőben csak engedéllyel működhetnek a tanodákA bódult, ittas vezetők kiszűrésére tart akciót a rendőrség

A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tart akciót a rendőrségSzarvast gázolt a vonat Tapolca és Balatonederics között

Szarvast gázolt a vonat Tapolca és Balatonederics között


TAPOLCA,     BALATONEDERICS,     VONAT

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen