hirdetés
Belföld

Eltűnt kislányt találtak meg a rendőrök

Egy eltűnt 13 éves kislányt találtak meg és kísértek haza a rendőrök Ófehértón.
Megtalált kislány A rendőrök a lányt biztonsági intézkedés keretében hazakísérték és átadták az édesanyjának (Forrás: police.hu)
hirdetés

Szerdán délelőtt 11 órakor egy ófehértói nő arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy – a térben és időben tájékozódni csak részlegesen képes – 13 éves kislánya a délelőtti órákban kerékpárral elment otthonról, és azóta nem adott magáról életjelet.

A rendőrök a bejelentésre azonnal keresni kezdték a kislányt: elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, majd a szomszédos településeken ellenőrizték a lehetséges haladási útvonalakat is.

A kislányra 15 óra körül, épségben találtak a lakóházuk közelében. A rendőröknek a lány elmondta, hogy délelőtt összeveszett az édesanyjával, ezért végleg el akarta hagyni otthonát, később viszont meggondolta magát.

A rendőrök a lányt biztonsági intézkedés keretében hazakísérték és átadták az édesanyjának - írták a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Folytatódik a Csömöri út felújítása Budapesten

Folytatódik a Csömöri út felújítása BudapestenÉletveszélyesen megütötte utastársát egy 16 éves fiú Budapesten

Életveszélyesen megütötte utastársát egy 16 éves fiú Budapesten


VILLAMOS,     BUDAPEST,     BŰNÜGY

Halálos baleset történt Abonynál

Halálos baleset történt Abonynál


ABONY,     KÖZLEKEDÉS,     BALESET

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen