Belföld

Eszméletlen nőt mentettek ki a Balatonból a vízimentők

Mentőhajó vitte a Balatonfüredi Szívkórházba a beteget
Eszméletlen nőt mentettek ki a Balatonból a vízimentők Sikeres újraélesztés Balatonlellén (Forrás: Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata)

Egy középkorú külföldi nő eszméletlen testét vitték a partra a balatonlellei strandon a fürdőzők vasárnap.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának munkatársai a strand medencéinél teljesítenek szolgálatot, onnan kérték segítségüket a strandolók a bajba jutott nőhöz, akinek újraélesztését akkor a parton már valaki megkezdte.

A VMSZ vízimentője a reanimációt átvette, közben értesítették az Országos Mentőszolgálatot és egyben két sürgősségi mentőhajó, Révfülöpről, illetve a Rupert Alsóörsről is elindult segíteni. Közben a Gyermekmentők közelben állomásozó Mentőorvosi kocsija is megérkezett, így közösen próbálták a nőt szállítható állapotba hozni. Miután ez hosszas küzdelem árán sikerült, mivel éppen mentőhelikoptert nem tudtak a helyszínre küldeni és a szélcsendes időjárás is kedvezett, az a döntés született, hogy a nőt a Rupert Sürgősségi Mentőhajóval viszik át Balatonfüredre.

A Ruperten folyamatos ellátás és ellenőrzés mellett a nőt átvitték Balatonfüredre, ahol átadták az Országos Mentőszolgálat Munkatársainak, akik a Szívkórházba vitték.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen