hirdetés
Belföld

Hamarosan kiadhatják a nyíregyházi gyilkosság elkövetőjét

Akár már a jövő hónapban kiadhatja Románia a 2016 augusztusában, Nyíregyházán elkövetett gyilkosság gyanúsítottját, miután lezárulhat a tiltott fegyvertartásért indított romániai büntetőeljárás – írja a Bors.
Helyszínelő rendőrök A román férfi 2016 augusztusában lőtt rá egy házaspárra (MTI Fotó: Taipusz Attila)
hirdetés

Hamarosan lejár az S. Danra fegyvercsempészésért és tiltott fegyverviselésért kiszabott büntetés, s így akár már szeptemberben is kiadhatják a nyíregyházi gyilkosság elkövetésével gyanúsított férfit Magyarországnak – értesült a Bors.

S. Dant 2017 februárjában ítélték Kolozsváron 3 év négy hónap szabadságvesztésre fegyvercsempészésért és tiltott fegyverviselésért, a román hatóságok pedig csak akkor adhatják át őt Magyarországnak, de ezt a büntetést letölti. Márpedig a Bors szerint ez elképzelhető, hogy heteken belül meg is történik, amennyiben a kolozsvári bíróság úgy dönt, a férfinak nem kell letöltenie a teljes büntetését.

A lap szerint az ügyben legutóbb 2018 januárjában fordult a román ügyészi szervekhez a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség, s ekkor azt közölték velük, hogy feltételesen 2018 szeptemberében szabadulhat a 3 év és 4 hónap börtönbüntetéséből a gyanúsított, más esetben 2020. január 20-án tölti le a büntetését.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, S. Dan rálőtt egy házaspárra, aminek következtében a nő életét vesztette, a férfit pedig az esetet követően válságos állapotban szállították a kórházba. Ezután a román orvos Romániába menekült, hogy ott öngyilkosságot kövessen el.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak az ötöslottó 33. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 33. heti nyerőszámaiTuzson Bence: szolgáltató államra van szükség

Tuzson Bence: szolgáltató államra van szükség


TUZSON BENCE,     ÁLLAM,     POLITIKA

hirdetés
Tíz kilométeres torlódás alakult ki a M7-es autópályán

Tíz kilométeres torlódás alakult ki a M7-es autópályán


M7,     TORLÓDÁS,     KÖZLEKEDÉS

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen