hirdetés
Belföld

Késnek a vonatok a Budapest-Kelebia vonalon

Pirtó és Kiskunhalas között szombaton reggel megsérült a felsővezeték, ezért a két állomás között a vezeték megjavításáig nem közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform.
A Budapest-Kelebia vonalon hosszabb menetidővel kell számolni 2018. 08. 11. A Budapest-Kelebia vonalon hosszabb menetidővel kell számolni (Forrás: mavcsoport.hu)
hirdetés

Pirtó és Kiskunhalas között szombaton reggel fél hatkor megsérült a felsővezeték. A vezetékvizsgálatig, illetve megjavításáig a két állomás között nem közlekedhetnek a vonatok. A Budapest-Kelebia vonalon hosszabb menetidővel számoljanak. A vasúttársaság az utasok elnézését kéri. A műszaki szakemberek dolgoznak a vezeték helyreállításán. A Kelebiáról Budapestre tartó vonat mozdonyának áramszedője is megsérült, a vonathoz egy másik mozdonyt kell majd a helyszínre küldeni, emiatt késve közlekedik.

A Belgrád-Budapest  közötti 340-es számú nemzetközi vonat kerülő útirányon közlekedik. A személyvonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek majd, amennyiben a buszok rendelkezésre állnak Kiskőrös–Kiskunhalas között szállítják majd az utasokat.

Frissítés!

Pirtó és Kiskunhalas között megjavították a szombat reggel megsérült felsővezetéket. A két állomás között újraindult a vonatforgalom, már nem kell pótlóbuszokkal utazni. A Budapest-Kelebia vonalon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Biztosított az ország gázellátása

Biztosított az ország gázellátásaSúlyosan megsebesítette élettársát egy nő Vas megyében

Súlyosan megsebesítette élettársát egy nő Vas megyébenhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen