hirdetés
Belföld

Leszúrta az utcán vitapartnerét egy férfi Káván

Leszúrta az utcán vitapartnerét egy férfi a Pest megyei Káván, aki a kórházba szállítás közben életét vesztette - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján vasárnap.
Leszúrta az utcán vitapartnerét egy férfi Káván A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították. (Forrás: Police.hu)
hirdetés

Eddig tisztázatlan körülmények között 2018. augusztus 11-én 21 óra körüli időben, Káván, egy 49 éves férfi szóváltást követően az utcán, egy rendezvény helyszínén megsebesítette vitapartnerét, egy szintén helyi férfit. A sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás közben életét vesztette.

Az utcán szúrta le vitapartnerét kávai férfi. 2018. 08. 12.Az utcán szúrta le vitapartnerét kávai férfi. (Forrás: Police.hu)

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt a helyszínen elfogták és előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatását megkezdték.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Halálra gázoltak egy férfit Igarnál

Halálra gázoltak egy férfit Igarnál


IGAR,     BALESET,     RENDŐRSÉG

Védett vezető érkezése miatt kiürítették a Kossuth teret

Védett vezető érkezése miatt kiürítették a Kossuth terethirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen