Belföld

Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoznak a kosdi tűzeset ügyében

Egy négyéves gyermek vesztette életét a kosdi tűzesetben, az ügyben a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást.
Épülettűzben meghalt egy gyermek Kosdon Rendőrök és a katasztrófavédelem szakemberei dolgoznak 2018. augusztus 13-án a Pest megyei Kosdon egy családi háznál, miután annak melléképülete kigyulladt és összeomlott. Az épületben egy kiskorú gyermeket találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. MTI Fotó: Lakatos Péter

Hétfőn délután 14 óra 43 perc körül – eddig ismeretlen okból – tűz keletkezett egy kosdi ház melléképületében, ahol az oltási munkálatokat követően egy 4 éves gyermek holttestét fedezték fel a romok között.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárásban vizsgálja az eset körülményeit – írják a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen