Belföld

Mesterséges kómában tartanak egy férfit, akit rabtársa vert meg

A pálhalmi börtönben egy férfit úgy megvert rabtársa, hogy jelenleg is mesterséges kómában tartják őt az orvosok. A két férfi állítólag az eset előtt azon veszett össze, melyikük végezzen el egy munkát – számolt be a Blikk.
Börtön Állítólag azon tört ki a vita a két rab között, hogy ki végezzen el egy munkát a műhelyben - A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com / ErikaWittlieb)

A lap szerint a 47 éves férfit zsarolás miatt ítélték négy év szabadságvesztésre, és fél éve vonult be a börtönbe abban bízva, hogy jó magaviselet esetén valamivel több, mint 2,5 év múlva szabadulhat. Ennek érdekében igyekezett soha semmilyen fegyelemsértést el nem követni, és – párja szerint – már eddig is több dicséretet begyűjtött.

A nő elmondta, az orvosok két napja a férfi testvérének azt mondták, valószínűleg sérültek az idegpályák, így maradandó károsodás is jelentkezhet. A férfit párja szerint hátulról támadta meg egy rabtársa, és nagy erejű ütést mért a fejére. A súlyos sérülések miatt a 47 éves fogvatartottat azonnal megműtötte a székesfehérvári kórházban egy idegsebész.

„A koponyacsontja eltörött, agyi ödéma alakult ki nála. Ahhoz, hogy ez a helyzet javuljon, mesterséges kómában kell egy ideig tartani. Úgy volt, hogy hétfőn felébresztik, de mivel belázasodott, ezt elhalasztották”

– fogalmazott a Blikknek a nő.

A lap szerint azon tört ki a vita a két rab között, hogy ki végezzen el egy munkát a műhelyben. A férfi párjának jogi képviselője az esettel kapcsolatban a Blikknek elmondta, egyelőre annyit tudnak biztosan, hogy rendőrségi nyomozás folyik az ügyben, amelynek során pedig reményeik szerint kiderül, milyen előzményei voltak az esetnek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen