hirdetés
Belföld

Az egészségügyről is beszélt Kötcsén Orbán Viktor

Orbán Viktor Kötcsén az atv.hu szerint egyebek mellett a Néppárt jövőjéről, valamint egy „kultúrharc” szükségességéről is beszélt, és szóba került az egészségügy helyzete is.
Orbán Viktor Orbán Viktor miniszterelnök (b) érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál 2017. szeptember 2-án. MTI Fotó: Varga György
hirdetés

Orbán Viktor a kötcsei pikniken azt mondta, nagy küzdelemre számít Emmanuel Macron francia elnökkel, aki meglátása szerint szét akarja robbantani a Néppártot, hogy saját politikai családot hozzon létre; Orbán Viktor azonban reméli, hogy ezt Angela Merkel nem hagyja – írja az atv.hu több résztvevőtől szerzett információkra hivatkozva.

A miniszterelnök egyúttal szólt a Sargentini-jelentésről is, amelyet nevetségesnek nevezett, mert a dokumentumot készítő politikus nem kereste meg a kormányt, és „nem is beszél magyarul”.

Orbán Viktor egyúttal hangot adott azon meglátásának, hogy európai szinten baloldali fölény jellemző a kultúrában, s szerinte „a kultúrharcnak intézményi szinten is meg kell jelennie”. Az egészségüggyel kapcsolatosan pedig azt mondta, a kórházak állapota rendben van, az egészségügyben viszont változtatni kell – első lépésként az állami és magántulajdon szétválasztását látja szükségesnek.

A miniszterelnök a kötcsei pikniken elmondta azt is, hogy újabb alkotmánymódosításra készül, részleteket azonban ezzel kapcsolatosan nem árult el.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Folytatódik a Csömöri út felújítása Budapesten

Folytatódik a Csömöri út felújítása BudapestenÉletveszélyesen megütötte utastársát egy 16 éves fiú Budapesten

Életveszélyesen megütötte utastársát egy 16 éves fiú Budapesten


VILLAMOS,     BUDAPEST,     BŰNÜGY

Halálos baleset történt Abonynál

Halálos baleset történt Abonynál


ABONY,     KÖZLEKEDÉS,     BALESET

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen