hirdetés
Belföld

Az egészségügyről is beszélt Kötcsén Orbán Viktor

Orbán Viktor Kötcsén az atv.hu szerint egyebek mellett a Néppárt jövőjéről, valamint egy „kultúrharc” szükségességéről is beszélt, és szóba került az egészségügy helyzete is.
Orbán Viktor Orbán Viktor miniszterelnök (b) érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál 2017. szeptember 2-án. MTI Fotó: Varga György
hirdetés

Orbán Viktor a kötcsei pikniken azt mondta, nagy küzdelemre számít Emmanuel Macron francia elnökkel, aki meglátása szerint szét akarja robbantani a Néppártot, hogy saját politikai családot hozzon létre; Orbán Viktor azonban reméli, hogy ezt Angela Merkel nem hagyja – írja az atv.hu több résztvevőtől szerzett információkra hivatkozva.

A miniszterelnök egyúttal szólt a Sargentini-jelentésről is, amelyet nevetségesnek nevezett, mert a dokumentumot készítő politikus nem kereste meg a kormányt, és „nem is beszél magyarul”.

Orbán Viktor egyúttal hangot adott azon meglátásának, hogy európai szinten baloldali fölény jellemző a kultúrában, s szerinte „a kultúrharcnak intézményi szinten is meg kell jelennie”. Az egészségüggyel kapcsolatosan pedig azt mondta, a kórházak állapota rendben van, az egészségügyben viszont változtatni kell – első lépésként az állami és magántulajdon szétválasztását látja szükségesnek.

A miniszterelnök a kötcsei pikniken elmondta azt is, hogy újabb alkotmánymódosításra készül, részleteket azonban ezzel kapcsolatosan nem árult el.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellen

Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellenhirdetés
Két balesetben hárman haltak meg pénteken hajnalban

Két balesetben hárman haltak meg pénteken hajnalbanRendőrautókat is megrongáltak a tüntetők

Rendőrautókat is megrongáltak a tüntetőkhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen