hirdetés
Belföld

Újabb nő állítja, hogy megerőszakolta az afgán férfi

Egy 22 éves nő az Indexnek azt mondta, hogy augusztus végén a nemrég Ausztriában elfogott S. B. Ahmad nevű afgán férfi őt is megerőszakolta.
Rendőrség A 22 éves nő a lap szerint nincs a rendőrség által említett három áldozat között (Forrás: pixabay.com / fsHH)
hirdetés

A hazánkban 2017 óta élő, oltalmazott státuszú afgán férfit előzőleg egy hasonló eset miatt keresték: a férfi vasárnap egy fővárosi gyorsétterem mosdójában megerőszakolt egy nőt. Később a rendőrség közölte, hogy S. B. Ahmad két alkalommal szeméremsértést is elkövetett a VII. kerületben, így már ezen bűncselekmények miatt is keresték őt. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, európai elfogatóparancs alapján hétfő este Ausztriában fogták el a férfit.

Az Indexnek most egy újabb nő számolt be arról, hogy megerőszakolta őt az afgán férfi, akit a rendőrség által közreadott fotók alapján ismert fel. A 22 éves nő a lap szerint nincs a rendőrség által említett három áldozat között.

A nő a lapnak azt mondta, augusztus hetedikén hajnalban arra kérte egy kebabozóban a férfit, hogy tölthesse a telefonját, mivel az lemerült. Elmondása szerint egészen biztosan a kedden elfogott, és korábban körözött férfiról van szó.

A bűncselekménnyel kapcsolatban pedig azt mondta, már éppen zárni készült későbbi támadója, ő maga pedig nem is evett semmit. A férfi megengedte neki, hogy töltse a telefonját, ám amikor az üzletbe lépett, rá zárta az ajtót, a mosdóba rángatta, és hátulról megerőszakolta. Ezután kinyitotta az ajtót, és felajánlotta, hogy hív egy taxit.

A nő a történtek után elmondása szerint sokkos állapotba került. A lapnak egyúttal azt mondta, a rendőrségen egyelőre nem tett feljelentést, mert még nem heverte ki a dolgot, de a napokban szándékában áll ezt megtenni.

Az Index szerint ez az eset nem ugyanabban a kebabosban történt, mint a szeptember 9-ei, de ugyanannak a gyorsétterem-láncnak az egyik üzletéről van szó.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Felgyújtottak egy házat Dejtáron, elfogták a fiatalkorú gyanúsítottat is

Felgyújtottak egy házat Dejtáron, elfogták a fiatalkorú gyanúsítottat isNagy a bizalom a mentőszolgálat iránt

Nagy a bizalom a mentőszolgálat iránthirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen