hirdetés
Belföld

Egy nőt állítása szerint tűvel szúrtak combon az 1-es villamoson

Egy nő arról számolt be a Blikknek, hogy az 1-es villamoson utazva egy drogos fiatal tűvel szúrta őt combon. Az eset óta a négygyermekes nő több orvosnál is járt, de egyelőre nem ismeri a vizsgálatok eredményét.
Villamos A szúrást elkövető férfi hamar le is szállt a járműről (Fotó: Seres Katalin)
hirdetés

Sokként élte meg egy nő, amikor az 1-es villamoson utazva egy drogos fiatal elmondása szerint combon szúrta őt egy fecskendővel. Az esetet azóta sem sikerült feldolgoznia. A Blikknek azt mondta, hogy meg sem lepődött, amikor a „furcsa állapotban” lévő fiatal férfi felszállt a Kacsóh Pongrác úti megállóban, hiszen immár „megszokott” a vonalon a hasonló jelenség.

Csakhogy a következő pillanatokban szúrást érzett a combjánál, aztán megpillantotta a férfi kezében a fecskendőt is, és a néhány pillanat alatt, amíg megértette, mi is történt, az illető már a villamos közepénél járt, majd le is szállt.

A lapnak Dr. Bense Tamás orvos elmondta, hogy tűszúrás esetén mindenek előtt azt kell megtudni, hogy az érintett mikor kapott tetanuszt, de különböző fertőzések megjelenésének lehetőségét is vizsgálni kell.

Adott esetben gennykeltő kórokozók juthatnak a megszúrt ember szervezetébe a nem steril anyag közvetítésével, és szóba jöhet a hepatitis, esetleg rosszabb esetben az AIDS is. Ezek kimutatására valamivel hosszabb időre van szükség, így az érintettet megfigyelés alatt kell tartani, és esetleges tünetek jelentkezését követően célzott vizsgálatot kell végezni.

Az 1-es villamos vonalán elsősorban a Népliget és a Hős utca közti szakaszon jellemző probléma, hogy önkívületi állapotban lévő kábítószer-használók jelentek meg nagyobb számban, az ő megjelenésük miatt augusztus 31-étől szeptember 7-ig fokozott rendőri jelenléttel igyekeztek enyhíteni a „tarthatatlan” helyzeten.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Felgyújtottak egy házat Dejtáron, elfogták a fiatalkorú gyanúsítottat is

Felgyújtottak egy házat Dejtáron, elfogták a fiatalkorú gyanúsítottat isNagy a bizalom a mentőszolgálat iránt

Nagy a bizalom a mentőszolgálat iránthirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen