hirdetés
Belföld

Figyelmetlenség vezetett súlyos balesethez

Figyelmetlen volt az átjáróba hajtó sofőr, ezért ütközött össze kisteherautójával egy vonattal. A balesetben egy személy súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.
Baleset helyszíne Az autó vezetője nem vette észre időben az érkező szerelvényt (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a július harmadikán, 19 óra körül Gyula külterületén történt baleset során egy kisteherautó vezetője a földútról egy táblával jelzett vasúti átjáróban úgy hajtott a sínekre, hogy előtte nem győződött meg arról, jön-e vonat.

A férfi azt mondta, körülnézett, de az érkező vonatot már későn vette észre, s így következett be a baleset – amelyben ő könnyebben, a mellette utazó édesanyja azonban életveszélyesen megsérült.

A sofőr ellen közúti baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást Gyulai Rendőrkapitányság, a férfi a kihallgatásán elismerte, hogy pillanatnyi figyelmetlensége vezetett a balesethez.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. szeptember 13-án átadta az ügyészségnek – írják a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Felgyújtottak egy házat Dejtáron, elfogták a fiatalkorú gyanúsítottat is

Felgyújtottak egy házat Dejtáron, elfogták a fiatalkorú gyanúsítottat isNagy a bizalom a mentőszolgálat iránt

Nagy a bizalom a mentőszolgálat iránthirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen