Belföld

Kilépett az MSZP-ből a volt alelnök

Kilépett az MSZP-ből a győri alapszervezet volt alelnöke, miután a szocialista európai parlamenti képviselők megszavazták a Soros-Sargentini jelentést.
Németh Árpád - Kiléptem az MSZP-ből Németh Árpád - Kiléptem az MSZP-ből (Forrás: Facebook)

Németh Árpád azt mondta, nem tud egy olyan párttal azonosulni, amelyik visszafordíthatatlanul eltávolodott önmagától, és amelyik csak a globalista elitet akarja kiszolgálni. Közösségi oldalán a következőket írta:

"Kiléptem az MSZP-ből

Az alábbi sorokat juttattam el ma az MSZP győri szervezetéhez:

Magyar Szocialista Párt Győr és Környéke Szervezetének elnöke részére

Tisztelt Elnök úr!

Amikor még szinte kölyök fejjel, immáron több mint 25 éve beléptem a Magyar Szocialista Pártba, azért tettem, mert szeretem az embereket, és szerettem volna aktívan tenni értük. Alapból pedig baloldalinak érezvén magam, ezt a pártot tartottam erre a legalkalmasabbnak. Eltelt negyed évszázad, és azt látom, a világ kifordult önmagából. Mára sajnos nem csak Magyarországon, de szinte mindenütt látható, hogy a baloldalt egyre inkább elnyeli a neoliberalizmus, ennek következtében pedig önnön ellentétébe fordul át. Hisz miért is indultak a szociáldemokraták immáron több mint 100 évvel ezelőtt? Hogy megvédjék a dolgozó embereket a gazdagok, a milliárdosok kizsákmányolásától, nem ritkán „vérszívásától”. Mára ez odáig fordult, hogy a baloldal a leggazdagabb globálnyik milliárdosok érdekeinek kiszolgálójává, támogatójává, megvalósítójává vált. Ezt láthatjuk Magyarországon is. Sajnos már nem csak a Demokratikus Koalíció, de a Magyar Szocialista Párt is ezt az utat követi. Ezt mutatja, hogy az MSZPvezetése, a Sargentini-jelentés kapcsán, annak támogatására, megszavazására kérte a párt EP-képviselőit, akik ezt meg is tették. Sokáig reménykedtem, hogy az MSZP-n belül is megindult szomorú folyamatok változhatnak még. Most már azt látom, hogy ezek a folyamatok megállíthatatlanokká és visszafordíthatatlanokká váltak, amivel viszont azonosulni nem tudok, és nem is akarok. Ezért a mai nappal, a Magyar Szocialista Pártban meglévő tagságomat megszüntetem.

Üdvözlettel,

Győr, 2018.09.14. Németh Árpád"Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen