Belföld

Gázolt a vonat Bükkösd és Szentlőrinc között

Frissítés: Újraindult a vonatközlekedés Bükkösd és Szentlőrinc között

Elgázolt egy embert a Budapestről Pécsre tartó Sopiane InterCity vonat Bükkösd és Szentlőrinc között szerda délelőtt - tájékoztatta a MÁV az MTI-t.
Vasút A Budapest-Pécs vonalon közlekedő vonatok menetideje az átszállások miatt is meghosszabbodik (Forrás: pixabay.com / Gnare)

A közlemény szerint a két állomás között a hatósági intézkedések ideje alatt az utasokat vonatpótló buszok szállítják. A Budapest-Pécs vonalon közlekedő vonatok menetideje az átszállások miatt is meghosszabbodik.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére közölte: egy 37 éves férfit a nyílt pályán gázolt el a vonat, életveszélyes fej- és bordasérülésekkel szállították kórházba.

Frissítés: Újraindult a vonatközlekedés Bükkösd és Szentlőrinc között

Újraindult a vonatközlekedés szerda délelőtt Bükkösd és Szentlőrinc között, ahol korábban a Budapestről Pécsre tartó Sopiane InterCity vonat egy embert elgázolt - közölte a MÁV az MTI-vel.

Mint írták: a hatósági intézkedéseket befejezték, a vonatközlekedés fokozatosan áll helyre a Budapest-Pécs vonalon.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen