Belföld

Magyar rendőrök fogtak el egy körözött orosz férfit

Az orosz hatóság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki az ellen a 38 éves orosz állampolgár ellen, akit – miután Romániából akart Magyarországra utazni – a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen fogtak el a magyar rendőrök.
S. Vladimir elfogása S. Vladimirt a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette (Forrás: police.hu)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint szerdán a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség rendőrei elfogtak egy orosz állampolgárt, aki a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 14 óra 30 perckor belépésre jelentkező, Brassóból Budapestre tartó nemzetközi gyorsvonaton utazott.

A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi ellen az orosz hatóság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki, és a körözési rendszerben a szökés veszélyére vonatkozó figyelmeztetés szerepelt, illetve az, hogy a férfinál fegyver lehet.

A 38 éves S. Vladimirnél fegyvert ugyan nem, de kést, több mobiltelefont és nagy összegű készpénzt találtak.

A férfit a rendőrök előállították a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, majd elfogásáról értesítették az ORFK Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ SIRENE Irodáját. S. Vladimirt a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen