Belföld

Dunába esett egy férfi az Erzsébet hídról, a vízirendőrök segítettek rajta

A Dunába esett egy férfi szombaton a fővárosban az Erzsébet hídról, rendőrök kimentették.
Dunába esett egy férfi az Erzsébet hídról, a vízirendőrök segítettek rajta Dunába esett egy férfi az Erzsébet hídról, a vízirendőrök segítettek rajta (Forrás: Flickr.com/Umberto Rotundo)

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a rendőrségre 2018. szeptember 22-én 4 óra 5 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten, az Erzsébet hídról egy férfi a Dunába esett. A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei perceken belül a helyszínre értek és azonnal megkezdték a mentést.

A Duna gyors sodrása és a férfi zavart állapota megnehezítette a rendőrök számára a mentést, ezért a járőrhajóból az egyik rendőr a vízbe ugrott, majd a férfit partra vitte.

A segítségre szorult embert további ellátása céljából átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik a 39 éves budapesti férfit kórházba szállították.​

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen