Belföld

Egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült egy borsodi balesetben

Egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádkakon történt balesetben - közölte a rendőrség honlapján.
Rendőr helyszínel 2018. szeptember 22-én Hernádkakon, ahol egy személygépkocsi villanyoszlopnak csapódott. Az autóban három gyermek is utazott, egyikük a helyszínen életét veszítette, ketten súlyos sérülést szenvedtek. Az első adatok szerint a sofőr, aki könnyebben sérült meg, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott. MTI Fotó: Vajda János Rendőr helyszínel 2018. szeptember 22-én Hernádkakon, ahol egy személygépkocsi villanyoszlopnak csapódott. Az autóban három gyermek is utazott, egyikük a helyszínen életét veszítette, ketten súlyos sérülést szenvedtek. Az első adatok szerint a sofőr, aki könnyebben sérült meg, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott. MTI Fotó: Vajda János

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. szeptember 22-én 15 óra  körül a Hernádkak, Kossuth úton haladt egy személygépkocsi, amely eddig tisztázatlan okból kifolyólag az út szélén lévő villanyoszlopnak csapódott.

Villanyoszlopnak csapódott, összeroncsolódott személygépkocsi Hernádkakon 2018. szeptember 22-én. Az autóban három gyermek is utazott, egyikük a helyszínen életét veszítette, ketten súlyos sérülést szenvedtek. Az első adatok szerint a sofőr, aki könnyebben sérült meg, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott. MTI Fotó: Vajda JánosVillanyoszlopnak csapódott, összeroncsolódott személygépkocsi Hernádkakon 2018. szeptember 22-én. Az autóban három gyermek is utazott, egyikük a helyszínen életét veszítette, ketten súlyos sérülést szenvedtek. Az első adatok szerint a sofőr, aki könnyebben sérült meg, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott. MTI Fotó: Vajda János

Az autóban három gyermek is utazott, akik közül ketten súlyos sérülést szenvedtek, míg a harmadik gyermek a helyszínen életét veszítette.

Az elsődleges adatok szerint a - könnyű sérülést szenvedett - sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott.

Forrás: MTI/Police.huHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen