Belföld

A sofőrre támadt egy férfi, miután az autó elütötte a nyitott kapun kiszaladó kutyát

Téglával fenyegetőzött, valamint az autót kezdte ütni-rúgni egy hódmezővásárhelyi férfi, miután a nyitott kapun kiszökött kutyáját elütötték.
Vádemelés A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság dönt majd (Forrás: pixabay.com / succo)

A vádirat szerint az autó vezetője ez év június 18-án délután 6 órakor Hódmezővásárhelyen haladt, amikor az egyik út menti ingatlanból kiszaladt a nyitott kapun keresztül a vádlott kutyája. Mivel a sofőr már nem tudott időben megállni, elütötte az állatot.

A vádlott erre az utcára szaladt, ahol kiabálni kezdett a sértettel, és több alkalommal az autó jobb első ajtajába ütött, valamint bele is rúgott abba. Az ingatlanba visszatérve aztán egy téglát is a kezébe vett, és azzal tért vissza, hogy tovább ordibáljon a jármű vezetőjével.

„A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az utcán közlekedőkben megbotránkozást, vagy riadalmat keltsen”

– olvasható az Ügyészség.hu oldalon megjelent közleményben, amelyből egyúttal kiderült, a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség a 2018. július 1. napjától hatályos új büntető eljárási törvény rendelkezéseire is figyelemmel az eljárás gyorsítása céljából büntető végzés meghozatalára tett indítványt vádiratában a bíróság felé.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság dönt majd.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen