Belföld

Elfogták a Jászai Mari téri halálos bántalmazás gyanúsítottjait

Szombaton a négy elkövető bántalmazott egy 49 éves férfit, majd pedig meggyújtották a ruháját. A sértett belehalt a sérüléseibe.
Rendőrség A budapesti elkövetőket a rendőrök rövid időn belül elfogták a Jászai Mari téri aluljáróban (Forrás: pixabay.com / fsHH)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint szeptember 22-én este a Jászai Mari téren található parkos területen négy férfi bántalmazta a 49 éves áldozatot, akinek ezután egy öngyújtóval meggyújtották a ruháját.

A bűncselekményt több szemtanú is látta, akik értesítették a rendőröket. Ők mentőt hívtak a férfihoz, aki azonban a támadás során elszenvedett sérüléseibe belehalt.

A budapesti elkövetőket a rendőrök rövid időn belül elfogták a Jászai Mari téri aluljáróban.

A 20 éves M. Dénest és a 45 éves K. Gábort bűnsegédként elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt; a 29 éves N. Károlyt őrizetbe vétele mellett különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt, negyedik társukat, a 42 éves K. János pedig – szintén őrizetbe vétele mellett – halált okozó testi sértés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyomozók előterjesztést tettek a két férfi letartóztatásának indítványozására – írják a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen