Belföld

Pénzt követelt és fenyegetőzött a postahivatalban egy férfi

Rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az ellen a boldogi férfi ellen, aki még júniusban fenyegetőzni kezdett, és készpénzt követelt egy turai postahivatalban. A Gödöllői Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
Pénzt követelt és fenyegetőzött a postahivatalban egy férfi Pénzt követelt és fenyegetőzött a postahivatalban egy férfi(Forrás: police.hu)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint az 59 éves férfi ez év június negyedikén egy turai postahivatalban megfenyegette az alkalmazottakat, és készpénzt követelt tőlük. Az elkövetőt az időközben riasztott, majd perceken belül kiérkező járőrök elfogták a helyszínen, s végül senki nem sérült meg az eset során.

A gödöllői rendőrök a támadót előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt – írják a police.hu oldalon.

A Gödöllői Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat átadta az ügyészségnek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen