Belföld

Családi házba hajtott egy betonmixer Budafokon

Egy megközelítőleg 25 négyzetméter alapterületű családi házba hajtott egy betonmixer kedden délelőtt a XXII. kerületi Peres utcában.
Családi házba hajtott egy betonkeverő teherautó Budafokon Összedőlt épületrész 2018. szeptember 25-én a XXII. kerületi Peres utcában, ahol egy betonkeverő teherautó belehajtott egy körülbelül huszonöt négyzetméter alapterületű családi házba. Az épület fele összedőlt, az elsődleges információk szerint senki sem sérült meg. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kedden délelőtt egy körülbelül 25 négyzetméter alapterületű családi házba hajtott egy betonkeverő teherautó a XXII. kerületi Peres utcában – írják a katasztrófavédelem honlapján.

Az ütközés miatt az épület fele összedőlt, a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei pedig megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Az egységek átvizsgálták a romokat és az épület környezetét, a balesetben senki nem sérült meg.

Családi házba hajtott egy betonkeverő teherautó BudafokonTűzoltók dolgoznak egy betonkeverő teherautó műszaki mentésén a XXII. kerületi Peres utcában 2018. szeptember 25-én, miután a jármű belehajtott egy körülbelül huszonöt négyzetméter alapterületű családi házba. Az épület fele összedőlt, az elsődleges információk szerint senki sem sérült meg. MTI Fotó: Mihádák ZoltánHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen