Belföld

A Jobbik szerint vegytiszta korrupció a miniszterelnök magánrepülős utazása

Vegytiszta korrupciónak nevezte hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik szóvivője, hogy a kormányfő luxus-repülőutat kapott ajándékba Garancsi István üzletembertől, aki „állami megrendeléseknek köszönhetően hízott milliárdossá”.
Jakab Péter, a Jobbik szóvivője Jakab Péter, a Jobbik szóvivője szerint ma Orbán Viktor nem a korrupciót akarja betiltani, hanem a népet (Forrás: jobbik.hu)

Egy ilyen eset után

"egy fejlett jogállamban a miniszterelnök azonnal lemondana, egy közepesen fejlett jogállamban a miniszterelnök bocsánatot kérne"

- mondta az ellenzéki politikus.

Jakab Péter azt állította ezzel szembe, hogy szerinte Orbán Viktor a Kossuth rádióban megfenyegette mindazokat,

"akik tiszta közéletet és mondjuk egy tisztességes miniszterelnököt szeretnének".

Ma Orbán Viktor nem a korrupciót akarja betiltani, hanem a népet - jelentette ki Jakab Péter, hozzátéve, pártja szerint inkább a korrupciót és a hatalmi arroganciát kell betiltani, arra kérve a kormányfőt, ne legyen rest bocsánatot kérni azoktól, akiket megsértett, és tegyen ígéretet: sem ő sem, kormánya nem fog lopni.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen