hirdetés
Belföld

Előzetesben marad az eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsított férfi

Két hónappal, december 11-ig meghosszabbította az eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imre letartóztatását a Győri Járásbíróság nyomozási bírója, mivel megítélése szerint továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint a tanúk befolyásolásának lehetősége – írja a Blikk.
Bíróság Előzetesben marad az eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsított férfi (Forrás: pixabay.com / succo)
hirdetés

December 11-ig meghosszabbították É. Imre letartóztatását, aki a Blikk szerint ugyan reménykedett a házi őrizet lehetőségében, számított arra is, hogy továbbra is a legszigorúbb kényszerintézkedést alkalmazzák vele szemben.

Ezzel kapcsolatban dr. Bagó Ottó ügyvéd a lapnak elmondta, hogy a férfi védőjeként az is a dolga volt, hogy minden lehetséges variációra felkészítse a védencét, amit meg is tett, így É. Imre nem omlott össze a bírói döntés hallatán. Szerinte É. Imre tisztában van azzal is: ha bűnösnek találják őt, „már valószínűleg élve nem hagyja el a börtönt”.

Az ügyvéd egyúttal azt mondta, meglátása szerint hamarosan a másik eltűnt villanyszerelő megölésével is meggyanúsítják védencét.

A Blikk felidézi, É. Imrét azt követően tartóztatták le emberölés gyanújával, hogy egy mosonmagyaróvári villanyszerelő az eltűnése előtt vele találkozott az abdai benzinkúton, mivel a gyanúsított – aki az eltűnt férfi munkaadója volt – több millió forinttal tartozott neki.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak az ötöslottó 50. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 50. heti nyerőszámaihirdetés
Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellen

Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellenKásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz meg

Kásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz meghirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen