Belföld

Előzetesben marad az eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsított férfi

Két hónappal, december 11-ig meghosszabbította az eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imre letartóztatását a Győri Járásbíróság nyomozási bírója, mivel megítélése szerint továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint a tanúk befolyásolásának lehetősége – írja a Blikk.
Bíróság Előzetesben marad az eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsított férfi (Forrás: pixabay.com / succo)

December 11-ig meghosszabbították É. Imre letartóztatását, aki a Blikk szerint ugyan reménykedett a házi őrizet lehetőségében, számított arra is, hogy továbbra is a legszigorúbb kényszerintézkedést alkalmazzák vele szemben.

Ezzel kapcsolatban dr. Bagó Ottó ügyvéd a lapnak elmondta, hogy a férfi védőjeként az is a dolga volt, hogy minden lehetséges variációra felkészítse a védencét, amit meg is tett, így É. Imre nem omlott össze a bírói döntés hallatán. Szerinte É. Imre tisztában van azzal is: ha bűnösnek találják őt, „már valószínűleg élve nem hagyja el a börtönt”.

Az ügyvéd egyúttal azt mondta, meglátása szerint hamarosan a másik eltűnt villanyszerelő megölésével is meggyanúsítják védencét.

A Blikk felidézi, É. Imrét azt követően tartóztatták le emberölés gyanújával, hogy egy mosonmagyaróvári villanyszerelő az eltűnése előtt vele találkozott az abdai benzinkúton, mivel a gyanúsított – aki az eltűnt férfi munkaadója volt – több millió forinttal tartozott neki.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen