hirdetés
Belföld

Gőzfelhő kavargott a Margit híd alatt

Kedden reggel hömpölygő gőzfelhő okozott némi riadalmat a Margit híd pesti oldalán, néhányan ugyanis úgy vélték, tűz okozta füst gomolyog a híd lábánál – számolt be az esetről az Index, valamint az atv.hu.
Margit-híd Gőzfelhő kavargott a Margit híd alatt (Készítette: VinceB - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=18186576)
hirdetés

Az eset nyomán több bejelentés is érkezett a Katasztrófavédelemhez és a Főtávhoz, a helyszíni szemle során azonban megállapítást nyert, hogy – a gyanúval ellentétben – nem a távhőszolgáltató vezeték, hanem egy, a Margitszigetről jövő termálvezeték sérült meg, s abból szivárgott a rakpartra az 50 fokos víz – írja az Index.

A Főtáv kommunikációs igazgatója, Herpai Attila az előbbi információhoz hozzátette, a Főtávnak a hídon át nincs is vezetéke.

Az Index szerint a rendőrség is vizsgálódik a helyszínen, a gyanú szerint ugyanis az idézte elő az egész esetet, hogy elloptak egy szelepet a termálvezeték csövéről.

Az atv.hu a gomolygó gőzről felvételt is készített:Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak az ötöslottó 50. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 50. heti nyerőszámaihirdetés
Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellen

Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellenKásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz meg

Kásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz meghirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen