Belföld

Megkapta a laboreredményét az 1-es villamoson tűvel megszúrt nő

Megkapta a laboreredményeket az a nő, akit még szeptember közepén szúrt megy egy – feltehetően drogos – férfi egy tűvel az 1-es villamos vonalán. A leletekből kiderült, hogy a nő szerencsére nem fertőződött meg.
Villamos A szeptemberben történt esetet követően a rendőrség eljárást indított, és a polgárőrök segítségével sikerült elfogniuk a gyanúsítottat (Fotó: Seres Katalin)

A nő a Blikknek elmondta, hogy a vizsgálatok eredménye negatív lett, aminek ugyan nagyon örül, de az elmúlt időszak anyagilag és lelkileg is megterhelő volt számára.

„Az eredmény nem egy varázspálca, hogy a megpróbáltatásoknak csak úgy vége szakad, hiszen az elmúlt egy hónapot senki sem tudja visszaadni nekem. Rengeteget költöttem orvosokra, gyógyszerekre, ráadásul lelkileg is borzasztóan megviseltek a történtek”

– fogalmazott a nő, aki elárulta azt is, hogy még mindig nem érzi magát biztonságban a történtek után a buszon, villamoson, kiváltképpen akkor, ha a járművön sokan utaznak.

A szeptemberben történt esetet követően a rendőrség eljárást indított, és a polgárőrök segítségével sikerült elfogniuk a gyanúsítottat, egy bizonyos – 29 éves – S. Kálmánt, aki szabadlábon védekezhet.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen