Belföld

Nemzetbiztonsági bizottság: szükség van a kerítésre

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának kormánypárti és ellenzéki képviselői szerint is szükség van a magyar határt védő kerítésre.
Déli határzár Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos elnöke megerősítette, hogy a tájékoztató alapján a magyar határvédelemre szükség van (By Bőr Benedek - https://www.flickr.com/photos/borbenedek/21233497759, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=43589768)

A testület keddi ülésén Halász János, a bizottság fideszes alelnöke elmondta: a szolgálatok tájékoztatást adtak a magyar határvédelem tapasztalatairól. Hozzátette, hogy a határzár bevált, védi Magyarország és az Európai Unió biztonságát. Amióta kerítés van, csökkent Magyarországon a nemzetbiztonsági kockázat - hangsúlyozta.

Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos elnöke megerősítette, hogy a tájékoztató alapján a magyar határvédelemre szükség van. A szocialista Molnár Zsolt azt hangsúlyozta: a határvédelem része a nemzeti szuverenitásnak.

A kötelező betelepítési kvóta nem támogatható, a kerítés a jelenlegi viszonyok között a helyén marad, azt senki nem akarja lebontani - mondta.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen