hirdetés
Belföld

Nemzetbiztonsági bizottság: szükség van a kerítésre

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának kormánypárti és ellenzéki képviselői szerint is szükség van a magyar határt védő kerítésre.
Déli határzár Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos elnöke megerősítette, hogy a tájékoztató alapján a magyar határvédelemre szükség van (By Bőr Benedek - https://www.flickr.com/photos/borbenedek/21233497759, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=43589768)
hirdetés

A testület keddi ülésén Halász János, a bizottság fideszes alelnöke elmondta: a szolgálatok tájékoztatást adtak a magyar határvédelem tapasztalatairól. Hozzátette, hogy a határzár bevált, védi Magyarország és az Európai Unió biztonságát. Amióta kerítés van, csökkent Magyarországon a nemzetbiztonsági kockázat - hangsúlyozta.

Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos elnöke megerősítette, hogy a tájékoztató alapján a magyar határvédelemre szükség van. A szocialista Molnár Zsolt azt hangsúlyozta: a határvédelem része a nemzeti szuverenitásnak.

A kötelező betelepítési kvóta nem támogatható, a kerítés a jelenlegi viszonyok között a helyén marad, azt senki nem akarja lebontani - mondta.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak az ötöslottó 50. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 50. heti nyerőszámaihirdetés
Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellen

Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellenKásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz meg

Kásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz meghirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen