hirdetés
Belföld

Autóroncsot találtak a Dunában Dunakeszinél

Dunakeszinél egy autóroncsot, s benne emberi csontokat találtak a Dunában. A – feltehetőleg évek óta a folyóban heverő – Ford Escortot egy helyi lakos bejelentését követően emelték ki a vízből – számolt be róla a Blikk, illetve az Index.
Autóroncsot találtak a Dunában Dunakeszinél A Dunából kiemelt autóroncs mellett helyszínelnek rendőrök Dunakeszin 2018. október 10-én este. A blikk.hu és az index.hu internetes hírportálok információi szerint a katasztrófavédelem búvárai emberi csontokat találtak a roncsban, amelyet egy környékbeli lakos fedezett fel a folyóban. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
hirdetés

Az autóroncsot a Blikk szerint a Rév utcától 100-200 méterre találták meg. Az Index az esettel kapcsolatban azt írta, hogy a roncsot egy környékbeli lakos fedezte fel a Dunában, majd bejelentést tett a rendőrségnek.

Ezután lemerültek a katasztrófavédelem búvárai, akik emberi csontokat találtak a – feltehetőleg már évek óta a vízben lévő – autóban. A járművet ezután kiemelték a folyóból.

Autóroncsot találtak a Dunában DunakeszinélA Dunából kiemelt autóroncs mellett helyszínelnek rendőrök Dunakeszin 2018. október 10-én este. A blikk.hu és az index.hu internetes hírportálok információi szerint a katasztrófavédelem búvárai emberi csontokat találtak a roncsban, amelyet egy környékbeli lakos fedezett fel a folyóban. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A portálnak András Tamás rendőr alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy a roncsban emberi maradványokat találtak. Eddig nem merült fel bűncselekményre utaló körülmény, az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen