Belföld

Puzsér Róbert bejelentette, hogy függetlenként indul a főpolgármester-választáson

Puzsér Róbert az Indexhez szerda este eljuttatott közleménye szerint független jelöltként elindul a főpolgármester-választáson. Ezután csütörtökön megosztott egy videót is a témában.
Puzsér Róbert kampányvideója Puzsér Róbert bejelentette, hogy függetlenként indul a főpolgármester-választáson (Forrás: YouTube / Puzsér Róbert)

Puzsér Róbert az Indexhez szerda este eljuttatott közleménye szerint független jelöltként elindul a főpolgármester-választáson. Egyúttal leszögezte, hogy egyik párt jelöltje sem lesz, de számít minden párt támogatására, s megjegyezte, nem egyik vagy másik párt győzelméért, hanem egy élhető Budapest megteremtéséért fog dolgozni a programja alapját jelentő „Sétáló Budapest” koncepciót szem előtt tartva.

„Tarlós István a vasbetonban, a robbanómotorban és természetesen az új Kádárban, Orbán Viktorban hisz”

– fogalmazott Puzsér Róbert a lap szerint, hozzátéve, hogy Tarlós István „jó eséllyel 2019-ben is győzni fog”, ő maga pedig nem a személyét, illetve politikai pártját kívánja kihívni, hanem megpróbálja meggyőzni a budapestieket arról, hogy

„szavazzanak egy élhető és zöld Budapest víziójára”.

Közleménye szerint egy olyan nagyvárost képzel el, amely

„nem az autók, hanem az emberek otthona, nem a polgárháború újabb színpada, hanem egy a mainál jobb minőségű élet tere”,

Tarlós Istvánt pedig azért hívja ki, mert Budapest az otthona, „az ember pedig igényes az otthonára”. A Sétáló Budapest koncepció lényege, hogy Budapest belső városrésze összefüggően besétálható és teljesen autómentes legyen.

Puzsér Róbert a csütörtöki napon egy kampányvideót is megosztott, amelyben kifejti a döntése okait, illetve a céljait is – ez alább megtekinthető:Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen