hirdetés
Belföld

Puzsér Róbert bejelentette, hogy függetlenként indul a főpolgármester-választáson

Puzsér Róbert az Indexhez szerda este eljuttatott közleménye szerint független jelöltként elindul a főpolgármester-választáson. Ezután csütörtökön megosztott egy videót is a témában.
Puzsér Róbert kampányvideója Puzsér Róbert bejelentette, hogy függetlenként indul a főpolgármester-választáson (Forrás: YouTube / Puzsér Róbert)
hirdetés

Puzsér Róbert az Indexhez szerda este eljuttatott közleménye szerint független jelöltként elindul a főpolgármester-választáson. Egyúttal leszögezte, hogy egyik párt jelöltje sem lesz, de számít minden párt támogatására, s megjegyezte, nem egyik vagy másik párt győzelméért, hanem egy élhető Budapest megteremtéséért fog dolgozni a programja alapját jelentő „Sétáló Budapest” koncepciót szem előtt tartva.

„Tarlós István a vasbetonban, a robbanómotorban és természetesen az új Kádárban, Orbán Viktorban hisz”

– fogalmazott Puzsér Róbert a lap szerint, hozzátéve, hogy Tarlós István „jó eséllyel 2019-ben is győzni fog”, ő maga pedig nem a személyét, illetve politikai pártját kívánja kihívni, hanem megpróbálja meggyőzni a budapestieket arról, hogy

„szavazzanak egy élhető és zöld Budapest víziójára”.

Közleménye szerint egy olyan nagyvárost képzel el, amely

„nem az autók, hanem az emberek otthona, nem a polgárháború újabb színpada, hanem egy a mainál jobb minőségű élet tere”,

Tarlós Istvánt pedig azért hívja ki, mert Budapest az otthona, „az ember pedig igényes az otthonára”. A Sétáló Budapest koncepció lényege, hogy Budapest belső városrésze összefüggően besétálható és teljesen autómentes legyen.

Puzsér Róbert a csütörtöki napon egy kampányvideót is megosztott, amelyben kifejti a döntése okait, illetve a céljait is – ez alább megtekinthető:Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Ketten meghaltak egy kaposvári lakástűzben

Ketten meghaltak egy kaposvári lakástűzben


BALESET,     TŰZ,     KAPOSVÁR

Megvannak az ötöslottó 42. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 42. heti nyerőszámaihirdetés
Társelnökké választották Demeter Mártát az LMP-ben

Társelnökké választották Demeter Mártát az LMP-ben


LMP,     DEMETER MÁRTA,     PÁRT

Továbbra is sok helyen magas a légszennyezettség

Továbbra is sok helyen magas a légszennyezettséghirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen