Belföld

Az MSZP „Puzsér Róbertet is várja” az ellenzéki előválasztáson

Az MSZP azt javasolja Puzsér Róbertnek, hogy ha komoly az elhatározása, hogy elindul a főpolgármesteri posztért, akkor vegyen részt az ellenzéki előválasztáson.
Puzsér Róbert Puzsér Róbert csütörtökön egy videóval jelentkezett, amelyben bejelentette indulási szándékát a főpolgármester-választáson (Forrás: YouTube / Puzsér Róbert)

"Üdvözöljük a ringben Puzsér Róbertet, aki bejelentette, hogy 2019-ben elindul Budapest főpolgármesteri posztjáért"

- írta pénteki közleményében az MSZP.

Az ellenzéki párt szerint Puzsér Róbert egyetlen programpontjával, a zöldebb, élhetőbb Budapest elképzelésével nincs egyedül, hiszen az MSZP évek óta a tisztább levegőjű, egészségesebb Budapest tervét tűzte zászlajára.

Az MSZP szerint Tarlós István jelenlegi főpolgármester legyőzhető, ha egyetlen ellenzéki jelölt indul ellene. A legjobb jelölt az, akit maguk a budapestiek választanak ki, ezért azt javasoljuk Puzsér Róbertnek, ha komoly az elhatározása, vegyen részt az előzetes egyeztetéseken, és induljon el ő is az ellenzéki előválasztáson - áll a közleményben.

Csütörtökön az ATV Egyenes beszéd című műsorában Puzsér Róbert egyébként már reagált az előválasztás ötletére, amelyet az évtized viccének nevezett, s amelyet szerinte a baloldali politikusok arra használnak, hogy őt revolverezzék vele, miközben még egyetlen előválasztást sem tudtak megrendezni közel 30 éve.

„Először is lássuk meg, hogy képesek-e előválasztást rendezni?! Először is lássuk meg, hogy létezik-e ilyen, hogy előválasztás? Egyelőre én kételkedek ebben”

– fogalmazott, s megjegyezte, vélekedése szerint ez az előválasztás egy „kommunikációs blöff”.

Forrás: MTI / atv.huHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen