hirdetés
Belföld

Dunába ugrott egy nő, a rendőrök kimentették

A Dunába ugrott egy hídról egy idős nő Ráckevén péntek hajnalban, a rendőrök azonban hamar a helyszínre érkeztek, és kimentették a vízből a hölgyet.
Ráckevei Duna-híd A rendőrök perceken belül a helyszínen voltak, és kimentették a nőt (Forrás: police.hu)
hirdetés

A Ráckevei Rendőrkapitányság szolgálatirányító-parancsnoka péntek hajnalban 1 óra 9 perckor az egyik térfigyelő kamera képén figyelt fel rá, hogy a ráckevei Árpád híd közelében egy ember előbb céltalanul sétál az úttest közepén, majd a híd felé indul. Az irányító a kamerával követte a személy mozgását, és azt látta, hogy az illető a híd korlátjára kezd el felmászni – írják a police.hu oldalon.

Ekkor egy körzeti megbízott és egy járőr azonnal a helyszínre indult, s perceken belül meg is érkeztek oda, majd a hidat és a vízfelszínt átvizsgálva felfigyeltek egy, a vízben feltehetően eszméletlenül sodródó hölgyre, akinek azonnal a mentésére indultak.

A körzeti megbízott a ruházatát levéve a vízbe ugrott, és a bajba került nőhöz úszott, miközben járőr társa is a vízbe ment, hogy segítse a hölgy partra emelését. A szolgálatirányító-parancsnok ez idő alatt egy lámpával folyamatosan megvilágította a mentésre szorulót, hogy a sötétben szem elől tévesszék.

A 74 éves nőt – aki időközben magához tért – a partra vitték, ahol a rendőrök pokrócokkal és saját ruházatukkal betakarták, majd további ellátása céljából átadták őt az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen