hirdetés
Belföld

Aláírásgyűjtő demonstrációt szerveznek október 23-ára

„Ünnepi aláírásgyűjtést” és ellenzéki tüntetést szerveznek október 23-ára, amelyhez több politikus csatlakozott felszólalóként, így Hadházy Ákos, Márki-Zay Péter, Jávor Benedek és Lukácsi Katalin is ott lesz, továbbá megemlékező beszédet tart Jeszenszky Géza.
Tüntetés Az eseményen is gyűjtik majd az aláírásokat az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért (Forrás: Facebook / Magyar Korrupcióellenes Szövetség Egyesület‎)
hirdetés

Több párt is részt vesz a Hadházy Ákos egykori LMP-s képviselő indította, az európai ügyészséghez való csatlakozást szorgalmazó aláírásgyűjtő akcióban, amelynek egy újabb állomása lesz az október 23-ára tervezett tüntetés – írja az Index.

Az eseményen is gyűjtik majd az aláírásokat az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért.

A Facebookon „Ne hagyjuk büntetlenül! Ünnepi aláírásgyűjtés az EU Ügyészségért” néven meghirdetett eseményen több párt politikusa, valamint több polgármester is részt vesz felszólalóként, így várhatóan ott lesz Hadházy Ákos, Márki-Zay Péter, Harangozó Tamás, Jávor Benedek Donáth, Anna Júlia, Dr. Lengyel Róbert, Tarnay Kristóf Ábel, valamint Lukácsi Katalin is.

Megemlékező beszédet tart továbbá Jeszenszky Géza, az Antall-kormány külügyminisztere.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szombattól hétvégenként új trolibuszjárat közlekedik Budapesten

Szombattól hétvégenként új trolibuszjárat közlekedik Budapestenhirdetés
Szilveszterkor egész éjjel járni fog a 2-es, a 3-as és a 4-es metró

Szilveszterkor egész éjjel járni fog a 2-es, a 3-as és a 4-es metró


BKK,     METRÓ,     SZILVESZTER

Húsz egynapos sebészet létesül az országban

Húsz egynapos sebészet létesül az országban


ÁEEK,     EMMI,     EGÉSZSÉGÜGY

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen