Belföld

Egy kecskeméti munkásszállón készült öngyilkosságra egy férfi, a rendőrök segítségével megmentették őt

Vasárnap délután érkezett bejelentés arról a rendőrségre, hogy az egyik kecskeméti munkásszállón egy férfi öngyilkosságot követett el. A helyszínre érkező rendőrök az eszméletlenül fekvő 35 éves személy vérzését csillapították, és segítették a mentők helyszínre jutását.
Rendőrség A helyszínen a rendőrök az egyik lakás fürdőszobájában a földön fekve, eszméletlenül találták meg a 35 éves férfit (Forrás: police.hu)

A járőrök a vasárnap délutáni bejelentést követően öt perc alatt a helyszínre érkeztek, ahol az egyik lakás fürdőszobájában a földön fekve, eszméletlenül találták meg a 35 éves férfit – írják a police.hu oldalon.

Mivel a férfi karján vágott seb volt, és a rendőrök kiérkezéséig már sok vért veszített, ezért az egyik egyenruhás egy pólóval átkötötte a férfi karját elszorítva az eret, egy másik ruhadarabbal pedig a sebet nyomta a vérzés csillapítása érdekében, miközben társa biztosította az életmentést és segítette a mentők helyszínre jutását.

A mentőszolgálat munkatársai stabilizálták a sebesült állapotát, majd kórházba szállították további ellátás céljából.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen