hirdetés
Belföld

Felborult egy kisbusz az M3-as autópályán

Felborult hétfő reggel egy kisbusz az M3-as autópálya Budapest felé vezető szakaszán, a műszaki mentési munkálatok idejére a sztráda főváros felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
Rendőrség A munkálatok idejére teljes szélességében lezárták az autópálya a főváros felé vezető oldalának érintett szakaszát (Forrás: pixabay.com / fsHH)
hirdetés

Hétfő reggel felborult egy kisbusz az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 41-es kilométernél, Bag közelében, az elsődleges információk szerint a balesetben többen megsérültek – őket a mentők ellátják.

A balesethez a hatvani hivatásos tűzoltókat és az aszódi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést – derül ki a Katasztrófavédelem honlapján megjelent közleményből.

A munkálatok idejére teljes szélességében lezárták az autópálya a főváros felé vezető oldalának érintett szakaszát.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szombattól hétvégenként új trolibuszjárat közlekedik Budapesten

Szombattól hétvégenként új trolibuszjárat közlekedik Budapestenhirdetés
Szilveszterkor egész éjjel járni fog a 2-es, a 3-as és a 4-es metró

Szilveszterkor egész éjjel járni fog a 2-es, a 3-as és a 4-es metró


BKK,     METRÓ,     SZILVESZTER

Húsz egynapos sebészet létesül az országban

Húsz egynapos sebészet létesül az országban


ÁEEK,     EMMI,     EGÉSZSÉGÜGY

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen