Belföld

A rendőrök rövid időn belül, lakásán fogták el Makai Viktória támadóját

A rendőrök másfél órán belül, lakcímén fogták el azt a férfit, aki vasárnap az utcán támadott rá Makai Viktória hétszeres magyar bajnok futónőre. A férfi ellen szexuális erőszak, illetve súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás.
Rendőrség Másfél óra alatt elfogták a rendőrök a futónő támadóját (Forrás: pixabay.com / fsHH)

Ahogyan arról már írtunk, a kétgyermekes magyar futónőt vasárnap a lakása közelében, edzés közben támadták meg.

A nő a szerdán Music FM reggeli műsorában az esettel kapcsolatban egyebek mellett elmondta, hogy noha egy forgalmas út mellett kezdte őt a földön ütni a támadója, ő pedig először sikítani is kezdett, az előtt, hogy a férje megérkezett volna, senki nem állt meg akár csak megkérdezni, hogy mi történik. Szavaiból kiderült az is, hogy a támadója menekülés közben hátrahagyta néhány holmiját.

A Blikknek Csécsi Soma, a BRFK szóvivője megerősítette, hogy valóban történt ilyen támadás, valamint ismertette, hogy a BRFK ügyeletére vasárnap éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy egy futónőt Budapest X. kerületében, a Jászberényi úton ismeretlen személy támadott meg.

A rendőrök másfél órán belül a lakcímén elfogták az elkövetőt, akit előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi ellen szexuális erőszak, illetve súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás, őrizetbe vétele mellett indítványozták előzetes letartóztatását.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen