hirdetés
Belföld

A rendőrök rövid időn belül, lakásán fogták el Makai Viktória támadóját

A rendőrök másfél órán belül, lakcímén fogták el azt a férfit, aki vasárnap az utcán támadott rá Makai Viktória hétszeres magyar bajnok futónőre. A férfi ellen szexuális erőszak, illetve súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás.
Rendőrség Másfél óra alatt elfogták a rendőrök a futónő támadóját (Forrás: pixabay.com / fsHH)
hirdetés

Ahogyan arról már írtunk, a kétgyermekes magyar futónőt vasárnap a lakása közelében, edzés közben támadták meg.

A nő a szerdán Music FM reggeli műsorában az esettel kapcsolatban egyebek mellett elmondta, hogy noha egy forgalmas út mellett kezdte őt a földön ütni a támadója, ő pedig először sikítani is kezdett, az előtt, hogy a férje megérkezett volna, senki nem állt meg akár csak megkérdezni, hogy mi történik. Szavaiból kiderült az is, hogy a támadója menekülés közben hátrahagyta néhány holmiját.

A Blikknek Csécsi Soma, a BRFK szóvivője megerősítette, hogy valóban történt ilyen támadás, valamint ismertette, hogy a BRFK ügyeletére vasárnap éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy egy futónőt Budapest X. kerületében, a Jászberényi úton ismeretlen személy támadott meg.

A rendőrök másfél órán belül a lakcímén elfogták az elkövetőt, akit előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi ellen szexuális erőszak, illetve súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás, őrizetbe vétele mellett indítványozták előzetes letartóztatását.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen