Belföld

Közösségi oldalán reagált Simonka György arra, hogy a legfőbb ügyész indítványozta mentelmi jogának felfüggesztését

A legfőbb ügyész indítványozta Simonka György fideszes országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését, mivel a mentelmi jog felfüggesztése esetén tudják kihallgatni gyanúsítottként a politikust – derült ki a Legfőbb Ügyészség szerdai közleményéből. Simonka György közösségi oldalán rövid bejegyzésben reagált erre.
A legfőbb ügyész indítványozta Simonka György fideszes országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését A mentelmi jog felfüggesztése esetén tudják kihallgatni gyanúsítottként a politikust (Forrás: pixabay.com / Arek Socha)

A legfőbb ügyész indítványozta Simonka György fideszes országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését a Legfőbb Ügyészség szerdai közleménye szerint. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Központi Nyomozó Főügyészség bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt nyomoz az ügyben.

Simonka György közösségi oldalán rövid bejegyzéssel reagált minderre.

„Igen, hallottam én is a híreket, ami a mentelmi jogom visszahívásáról szól. Ez annyit jelent, hogy engem is meg lehet hallgatni az említett ügyben. Magam sem értem, de természetesen állok elébe minden kérdésnek annak érdekében, hogy mielőbb kiderüljön az igazság”

– írta a politikus.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen