hirdetés
Belföld

Népszavazást kezdeményez a Jobbik a lakástakarék támogatásáról

Népszavazást kezdeményez a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának megtartása érdekében a Jobbik – írja a 24.hu Z. Kárpát Dániel közlése alapján.
Lakásvásárlás Népszavazást kezdeményez a Jobbik a lakástakarék támogatásáról (Forrás: pixabay.com / Nattanan Kanchanaprat)
hirdetés

Z. Kárpát Dániel szerint a kormány „arcátlan módon” szüntette meg a lakáscélú előtakarékosság állami támogatását, s ezzel fiatalok és idősebbek tízezreit zárta ki az otthonteremtést segítő lehetőségek közül – írja a 24.hu a Jobbik alelnökének közlése alapján.

A jobbikos politikus felhívta a figyelmet arra, hogy a legtöbben nem tudják igénybe venni a CSOK – továbbra is szigorú – rendszerét, s a tipikus magyar élethelyzetekre való takarékoskodás, így például a lakásfelújítás, és -bővítés megkönnyítését sem teszi lehetővé a kabinet.

A Jobbik ezért törvényjavaslatban követeli az eredeti állapot helyreállítását a közvetítő gazdasági ágazatról szóló alapos szakmai vita lefolytatása mellett, illetve a lakástakarék megtartását célzó népszavazási kezdeményezéssel él. A kérdésüket már eljuttatták a Nemzeti Választási Bizottsághoz.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szombattól hétvégenként új trolibuszjárat közlekedik Budapesten

Szombattól hétvégenként új trolibuszjárat közlekedik Budapestenhirdetés
Szilveszterkor egész éjjel járni fog a 2-es, a 3-as és a 4-es metró

Szilveszterkor egész éjjel járni fog a 2-es, a 3-as és a 4-es metró


BKK,     METRÓ,     SZILVESZTER

Húsz egynapos sebészet létesül az országban

Húsz egynapos sebészet létesül az országban


ÁEEK,     EMMI,     EGÉSZSÉGÜGY

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen