Belföld

Kórházba vitték a sülysápi nőt, aki megölte kisgyermekét

Kórházba vitték azt a 35 éves sülysápi nőt, aki a gyanú szerint pénteken este vízbe fojtotta négy hónapos kisgyermekét, felmerült ugyanis a kérdés, hogy a nő lelki és egészségi állapota lehetővé teszi-e, hogy az ügyben eljáró nyomozási bíró elé állítsák – írta a 24.hu.
Holtan találtak egy csecsemőt Sülysápon Családi ház Sülysápon, ahol holtan találtak egy négy hónapos gyermeket 2018. október 26-án este. MTI/Lakatos Péter

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, péntek este holtan találtak egy négy hónapos gyermeket Sülysápon, a rendőrök őrizetbe vették a gyermek anyját, aki ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A 24.hu informátora szerint a nő nagyon rossz állapotban van, így az orvosok délelőtt megvizsgálták, hogy ez alapján eldöntsék, el lehet-e szállítani a bíróságra. A vizsgálatot követően a portál szerint engedélyezték a kihallgatást, a nő letartóztatását indítványozta a Pest Megyei Főügyészség.

A kényszerintézkedésről szóló tárgyalás – amelynek során a nyomozási bíró a nő letartóztatásának elrendelésével kapcsolatosan dönt – hétfő délután kettőkor kezdődik.

A portál úgy tudja, a nő a gyilkosság után magával is végezni akart, ám a sikertelen öngyilkossági kísérlet után önként feladta magát. Az anya a Blikk szerint szülés utáni depresszióban szenvedhetett, de a lapnak egy helyi azt mondta – tudomása szerint – a nőnek korábban is voltak hasonló tünetei.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen