Belföld

Meghosszabbították a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását

Indítványozta a Veszprém Megyei Főügyészség azon férfi letartóztatásának meghosszabbítását, aki szeptember végén a Várpalota melletti Baglyas-szőlőhegyben megölt egy kétéves kisfiút, valamint a gyermek 22 éves édesanyját. A Veszprémi Járásbíróság három hónappal meghosszabbította a kényszerintézkedést, helyt adva az ügyészi indítványnak.
A bűncselekmény helyszíne Bűnügyi helyszínelő Várpalota külterületén, ahol egy ingatlanban egy nő és gyermeke holttestét találták meg 2018. szeptember 28-án. MTI Fotó: Mátyus Tamás

Az ügyben több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyomoz a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság – írják az Ügyészség.hu oldalon megjelent közleményben.

A férfi a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szeptember 27-én délután felkereste a Baglyas-szőlőhegyben a korábban hozzá közel álló sértettet, majd később fojtogatni kezdte őt. A nő ennek következében elhunyt, s miután a 2 éves kisfia halott édesanyját látva sírni kezdett, az elkövető őt is halálosan bántalmazta.

A bíróság a nem végleges végzésében megállapította, hogy a gyanúsítottnál fennáll a veszélye, hogy szabadlábra kerülve a hatóság elől megszökne, elrejtőzne.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen