Belföld

Segítséget színlelve fosztottak ki egy férfit az utcán

Segítségnek álcázta egy földön fekvő férfi kifosztását a két elkövető, minderre azonban egy térfigyelő kamerán keresztül felfigyeltek, s így lebuktak az elkövetők.
Rendőrség A nőt és a férfit kifosztás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki (Forrás: pixabay.com / fsHH)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint vasárnap hajnali fél négy körül az Andrássy úton a 45 éves budapesti H. Ilona egy autóból kiszállva látszólag segítő szándékkal odalépett egy földön fekvő férfihez.

Miközben azonban felsegítette őt a földről, kivette a zsebéből a mobiltelefonját, s eközben társa, az ugyancsak budapesti S. Zsolt az autóban várva figyeléssel biztosította a bűncselekmény elkövetését.

A Terézvárosi Térfigyelő Központ kollégái a kamerán keresztül észlelték a cselekményt, amiről azonnal értesítették a kerületi járőröket is. A járőrök a Teréz körúton megállították az elkövetők autóját, a nőt és a társát pedig elfogták. Mindeközben H. Ilona úgy akart megszabadulni a telefontól, hogy a parkoló autójuk alá dobta azt az elfogásakor.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a nőt és a férfit kifosztás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd H. Ilonát őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. S. Zsolt szabadlábon védekezik – írják a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen