hirdetés
Belföld

Széles, erős középosztályt akar a Jobbik

Olyan széles, erős középosztályt akar a Jobbik, amelyhez bárki csatlakozhat, ennek megteremtésében pedig óriási szerepe van az oktatásnak - hangoztatta az ellenzéki párt keddi budapesti sajtótájékoztatóján Ander Balázs, az Országgyűlés kulturális bizottságának jobbikos alelnöke.
Ander Balázs, az Országgyűlés kulturális bizottságának jobbikos alelnöke Ander Balázs, az Országgyűlés kulturális bizottságának jobbikos alelnöke (Készítette: Elekes Andor - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=47636835)
hirdetés

Hangsúlyozta: a Jobbik oktatási koncepciója radikálisan eltér a Fideszétől, amely az elmúlt nyolc és fél évben azon munkálkodott, hogy "anyagilag és egzisztenciálisan kézben, gondolataiban pedig pórázon tartott, propaganda által irányított" hűbéri társadalmat építsen ki.

Brenner Koloman, a Jobbik kulturális és oktatási kabinetének vezetője a sajtótájékoztatón azt hangsúlyozta: miközben a magyar diákok bő kétötöde tervezi azt, hogy külföldön folytat felsőoktatási tanulmányokat, nem mindegy, hogy kényszer hatására vagy önszántukból tesznek így.

"Tudás- és értelmiségellenes politikát" folytat a Fidesz, amely a felsőoktatás - Orbán Viktor által 2012-ben felvetett - önfenntartóságának megvalósításával mind kevesebb szegény családból származó fiatal számára teszi lehetővé a bejutást az amúgy is egyre kevesebb felsőoktatási hely valamelyikére, és diploma szerzésére - értékelt.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szilveszterkor egész éjjel járni fog a 2-es, a 3-as és a 4-es metró

Szilveszterkor egész éjjel járni fog a 2-es, a 3-as és a 4-es metró


BKK,     METRÓ,     SZILVESZTER

Húsz egynapos sebészet létesül az országban

Húsz egynapos sebészet létesül az országban


ÁEEK,     EMMI,     EGÉSZSÉGÜGY

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen