Belföld

Meghalt egy férfi, akit ismerőse lökött hanyatt az utcán

Életét vesztette egy férfi, aki szombat délután ütötte be a fejét a betonba, miután egy ismerőse hanyatt lökte őt. Egy 39 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók az ügyben.
Őrizetbe vett gyanúsított A bántalmazott személy a sérülése következtében életét vesztette (Forrás: police.hu)

A rendelkezésre álló információk szerint a gyanúsított november harmadikán, szombaton délután 15 óra 30 perckor a galamboki Kossuth Lajos utcában a járdán két kézzel mellkason ütötte a vele szemben gyalogló ismerősét, aki ennek következtében hanyatt esve beütötte a fejét a betonba – írják a police.hu oldalon.

A bántalmazott férfi rövid időre elvesztette az eszméletét, de a segítségére siető járókelőknek azt mondta, nem kér orvosi ellátást. Ehelyett hazament, másnap azonban a testvére holtan találta őt.

Halált okozó testi sértés(Forrás: police.hu)

A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították az elkövetőt, majd november hatodikán délután fél hatkor el is fogták, és előállították a rendőrségre.

A 39 éves galamboki férfit halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, és bűnügyi őrizetbe vették.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen