Belföld

Szilsárkánynál és Szigetújfalunál is halálos gázolás történt péntek reggel

Szilsárkánynál autóbusz ütött el egy gyalogost, Szigetújfalu külterületén pedig egy kerékpáros vesztette életét, miután elütötte őt egy személyautó.
Halálos baleset Szilsárkánynál Halálos baleset Szilsárkánynál (Forrás: police.hu)

Szilsárkány külterületén, a 86-os számú főút 140. kilométerszelvényében péntek reggel 5 óra körül – eddig tisztázatlan okok és körülmények között – elütött egy utasok nélkül Szany felől Szilsárkány irányába haladó busz egy, az úttest közepén ismeretlen okból tartózkodó 59 éves nőt. A baleset következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írják a police.hu oldalon.

A rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta az útszakaszt, újabb közleményük szerint azonban – miután a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés véget ért – a főút ismét teljes szélességében járható.

Ugyancsak pénteken reggel, 6 óra körül az 5101-es számú út 28-as kilométerszelvényében, Szigetújfalu külterületén is halálos közlekedési baleset történt. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros férfit, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A rendőrség honlapján azt írják, a helyszíni szemle és a műszaki mentés idején a forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen